Over OONwork...

OONwork is een netwerk van talent op het gebied van P&O, ICT gerelateerd aan P&O, arbeidsrecht en marketingcommunicatie. Normaliter houdt OONwork zich bezig met maatwerk oplossingen. Organisaties zijn immers niet hetzelfde, hebben eigen behoeften en het "knippen en plakken" werkt zelden voor iedereen even succesvol of onderscheidend.

Aan de basis van veel HRM processen staat werving en selectie. Ervaringen van sollicitanten én werkgevers sluiten in een aantal gevallen niet goed op elkaar aan, daarom vindt OONwork dat Werving & Selectie écht anders moet. Deze website verwijst naar onze specifieke diensten op dit gebied. In ons concept is ruimte voor eigen wensen en behoeften, het biedt ondanks de standaard formule toch de mogelijkheid tot maatwerk.

Onze kernwaarden zijn: innovatie, oprechtheid en veelzijdige kennis van zaken. 'Solliciteren werkt nu anders' is onze passie en missie. Dat merkt u! Onze visie is dat sollicitanten kiezen voor een bedrijf met naam en faam. Vóór wie en bij wie ze graag willen werken. Uw merkimago is uw kans!

OONwork geeft u alle tools in handen: Werving & Selectie toegespitst op de vacante functie gaat sneller, persoonlijker, professioneler en met aanmerkelijk minder kosten. Uw sollicitanten zullen er nog lang over praten. Ook als u niet voor hem of haar heeft gekozen. Is dat geen compliment?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag. U bent altijd welkom.